Kart-skole 2023

Skolen er for unge piger og drenge i en alder mellem 8 og 12 år, og giver de unge interesserede en mulighed for at afprøve sporten, uden først at skulle investere i kart og udstyr.

Krav for deltagelse:

Alder: Skal være mellem 8 og 12 år gammel

Minimum højde: 135 cm

Maximum højde: 165 cm

Kurset koster kun 900 kr., for 5 torsdage fra 17.30 -19.30.

For at deltage på Kart-skolen skal de unge være mellem 8 og 12 år, og man tilmelder sig ved at kontakte klubben på mail til speterjuul@gmail.com. , med oplysning om navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer. Herefter bliver deltagerne inddelt i hold med 6 elever pr. hold.

De enkelte hold mødes så den første ”skoledag” på kartbanen i Korsør, hvor klubbens trænere fortæller lidt om sporten, og de får lov at køre i en rigtig go-kart. Herefter går det løs på torsdage mellem 17.30 og 19.30 i en periode på fem uger, med undervisning i kartsportens regler, svingteknik, bremseteknik og meget mere. Derudover bliver forældrene instrueret i vedligehold af karts, smøring af kæder, tankning m.m.

Vi afvikler 2 hold i foråret. Første hold i foråret starter torsdag den 20. april.

Datoerne for de enkelte hold i 2023:

Hold 1: 20/4, 27/4, 4/5, 11/5, 18/5 (Kr. Himmelfartsdag)

Hold 2: 25/5, 1/6, 8/6, 15/6, 22/6

Takket være gode sponsorer kan Korsør Kart Klub stille karts og udrustning (køredragt, styrthjelm og handsker) til rådighed for kart-skolens elever, som derved får en helt unik mulighed for at prøve motorsporten og stifte bekendtskab med dens regler, disciplin og kammeratskab.

Kartene som benyttes på Kart-skolen er DINO/CRG-Karts med Rotax Motorer

Sted: Korsør Gokart Bane, Ørnumvej 25, 4220 Korsør

VI SES I KORSØR KART KLUB

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *